top of page
DeZingStudio.nl
DeZingStudio.nl
DeZingStudio.nl

Over San

Ik zong al in de box, als ik een liedje mooi vond, gingen mijn armen de lucht in en dan moest mijn moeder naar de radio rennen om de volumeknop omhoog te draaien. De liefde voor muziek en wat zingen met je kan doen, hoe gelukkig en blij het je kan maken, deel ik graag met mijn leerlingen.

Ik vind het fantastisch en glim van trots als ik een leerling heb geholpen met iets wat hij/zij eerst niet durfde en nogal voorzichtig probeerde, vervolgens na coaching en zangtips dan wel all the way durft te gaan en dan vol zelfvertrouwen dat ene lied uit zijn/haar tenen laat komen! Het effect is dan dat daardoor ineens wel die toffe sound ontstaat en ze nu klinken op een manier van waarbij ze dachten nooit zo te kunnen klinken!! Iets doen wat eerst niet lukte! Trotser kun je mij niet krijgen!

Het voelt ook geweldig als een leerling na bv een drukke dag op school, uitgeblust met een vol hoofd de studio binnenstapt vervolgens na het doen van daarvoor helpende ademoefeningen plus een vrolijke dans-zang workout, deze leerling na het aangepaste programma weer vol nieuwe positieve energie hier de deur uit stapt. I love it!!! Daarom kijk ik altijd eerst aan het begin van een zangles, wat de leerling op dat moment nodig heeft. Hoe kan ik ervoor zorgen dat deze leerling zich goed voelt en daardoor  het  zingen meer als vanzelf gaat.

Ik word vooral blij als een leerling die eerst nogal verlegen of onzeker was, na een aantal lessen ontdekt wat ze allemaal wel kan. Dan zie ik diegene opbloeien, meer durven, stoerder worden, de ogen shinen als hij/zij ontdekt hoeveel er wel mogelijk is.

Daar doe ik het allemaal voor! Van zingen word je gewoon gelukkiger!!!

Mijn missie is om jou te laten stralen!

ZINGEN ZONDER BLOKKADES EN
ZONDER SCHAAMTE
ZING JEZELF BLIJ EN LAAT ZINGEN NU EINDELIJK GOED VOELEN
ONTDEK DE KRACHT DIE
IN JOU ZIT
DeZingStudio.nl

WERKMETHODE

 

Met haar enthousiasme, humor en inlevend vermogen voelen de leerlingen zich veilig bij San in De Zingstudio en daarmee heeft ze al veel bijzondere resultaten kunnen bereiken.
Door haar jarenlange ervaring als leadzangeres bij diverse bands en haar eigen band Mamasan Acoustic heeft ze veel podiumervaring. 
Haar passie voor zingen, performance en muziek maken, zeker dat ze deze ook gebruik  maakt van al deze opgedane ervaringen in haar manier van lesgeven.
Naast haar jarenlange opgedane zangkennis en podiumervaring heeft ze de zangopleidingen van methodes CVT en EVTS gedaan.
Ze is ademcoach en kinder-yoga-meditatiedocent. Het inzetten en aanwakkeren van persoonlijke creativiteit is een belangrijk onderdeel binnen de zanglessen.

bottom of page