top of page
DeZingStudio.nl
DeZingStudio.nl

Leerlingen aan het woord

 • Rozemarijn ⭐️ 16 jaar
  Ik ben Rozemarijn, ik verhuisde op mijn tiende naar Bergen. Het was toen al vrij snel duidelijk dat ik op zangles wilde en er is geen betere plek dan De Zingstudio om daarmee te beginnen. Inmiddels zing ik al 6 jaar bij San op zangles en Ik voel me altijd super op mijn gemak als ik bij San in de studio zit, want er is veel ruimte voor fouten ;) Als je binnenkomt ga je eerst beginnen met een klein stukje inzingen (warming up) daarna begint het echte zingen met je zelf gekozen liedje.Ik vind het mega leuk! San neemt altijd ruim de tijd voor je om het liedje gemakkelijk aan te leren.
 • Moeder Anneke en dochter Esmee ⭐️ 12 jaar
  Esmee: De zangles is altijd super leuk! Ik mag zelf de liedjes die ik zing uitkiezen. En kom altijd blij uit de zangles. Echt een aanrader! Moeder: San kan zelf prachtig zingen. Dat inspireert. Ze is ook heel serieus en betrokken. De les is super chill. Dochter komt altijd opgeladen en vrolijk eruit. Half uurtje is eigenlijk misschien wel wat te kort. Het is gewoon een feestje zo'n les.
 • Zafanya ⭐️ 12 jaar
  Sandra is een geweldige zangdocent. Het is altijd erg gezellig. Ze heeft een warme persoonlijkheid en zorgt dat je je bij haar op je gemak voelt. Ze leert je niet alleen zingen maar ook jezelf te presenteren. Sandra heeft mij geholpen met de voorbereidingen voor meerdere audities. Door haar tips heb ik mijn stem verder kunnen ontwikkelen. Daar heeft ze soms grappige trucjes voor.
 • Charlotte de Jager ⭐️ 16 jaar
  Ik wou heel graag iets nieuws proberen en ben daarom nog vrij recent op zangles gegaan. Dit was een enorm goede beslissing, want elke keer ga ik erheen met een lach op mijn gezicht. Bij San kan ik mezelf zijn en hoef ik niet bang te zijn om nieuwe dingen uit te proberen. Ook als je een keer een noot niet haalt is dat absoluut geen probleem. Je kan gewoon lekker experimenteren. Hierdoor heb ik veel meer zelfvertrouwen en ga ik met veel plezier naar zangles.
 • Ezmeyah ⭐️ 10 jaar
  De lessen bij Sandra zijn erg leuk en gezellig. Samen kiezen we altijd leuke liedjes waar we mee aan de slag gaan. Ze helpt me om mijn techniek te verbeteren maar ook om meer zelfvertrouwen te krijgen (mijn stem te laten horen). Les bij Sandra is een feestje.
 • Suzan van Ketel ⭐️ 45 jaar
  Ik kan het iedereen aanraden. Na iedere zangles kom ik bomvol energie en vrolijk zingend thuis. Een leuke bijkomstigheid is dat je ook nog eens echt leert zingen 😀 Iets wat ik vooraf nooit gedacht had ooit te kunnen leren!
 • Simon de Plot ⭐️ 35 jaar
  De eerste keer dat ik in de Zingstudio kwam voelde ik het al: hier hangt een fijne sfeer. Aangezien ik liedjes schrijf wilde ik beter leren zingen. Na enkele maanden zangles zei mijn familie dat ik echt beter zong. Elke les beginnen we met leuke zangoefeningen waarmee ik mijn stembanden losmaak en op de juiste manier mijn ademsteun gebruik. Hier is absoluut een opbouwende lijn in te vinden: Ik zing vloeiender en kan tonen veel langer aanhouden. Ook lichaamshouding speelt hierbij een rol. San is een professionele zangeres met veel ervaring en dit is te merken in de manier waarop ze mij coacht. Ook helpt ze mij met het afmaken van teksten van mijn liedjes en begeleidt ze het zingen met de piano. De zanglessen zijn meer dan alleen zingen, met behulp van San durf ik mijn gevoel te openen en met mijn hart te zingen. Ik zong heel erg met mijn hoofd, nu voel ik echt wat ik zing. In het lesprogramma maakt San ook gebruik van Yoga en Mindfulness waardoor ik meer ontspannen zing en meer zelfvertrouwen heb gekregen. Zingen heeft een helende werking en San weet met haar ervaring hoe ze haar leerlingen kan helpen. Inmiddels heb ik twee jaar les en ben gemotiveerd om nog meer muzikaliteit uit me te halen met de hulp van San. De lessen zijn leuk en zingen is voor mij echt een passie geworden.
 • Roos Kleyssen ⭐️ 40 jaar
  Zangles bij San is bevrijdend! Iedere les een andere inslag en helemaal op maat. Mijn onzekerheden (niet alleen op het gebied van zang) brokkelen langzaam af. En dat op mijn 40e! Met tips, trucjes en gevarieerde liedjes leert San me vrijer te zingen. Eigenlijk een kadootje voor mezelf 😊
DeZingStudio.nl
bottom of page